Vil du ha undervisning med lærer?

I tillegg til videolæreboken for norskfaget (som du er inne på nå), driver vi også nettskolen KublaKan Utdanning. Her får du undervisning og oppfølging i fag som norsk, matematikk, naturfag, kjemi og biologi, til en mye lavere pris enn hva slik undervisning pleier å koste.

Kursene på KublaKan Utdanning er en kombinasjonen av forelesningsvideoer og jevnlig live-undervisning på nett gjennom hele skoleåret. Det gjør at du som student hos oss får 100% fleksibilitet til å studere når du vil, samtidig som du også får noen av landets mest erfarne lærere, som kjenner deg og følger deg opp.

  • Hele pensum på video. 100% eksamensrettede forelesninger
  • Helt nytt undervisningsopplegg. Alt er laget etter sommeren 2023 og følger ny læreplan
  • Personlig oppfølging fra lærere med mastergrad, minst 12 års erfaring og tusenvis av eksamener bak seg
  • Tilpasset opplæring. Bli møtt på ditt nivå enten du må ha 6 eller kun trenger bestått
  • Eksamens­trening og testes­kamen. Få hjelp til å øve på det du skal gjøre på eksamensdagen
  • Umiddelbar tilgang. Ingen grunn til å vente til semesterstart i august. Begynn i dag om du vil!

Dette sier elevene våre

KublaKan Utdanning startet opp i august 2023. Etter ett skoleår har vi hatt ca. 200 dyktige elever med fantastiske eksamensresultater. Her er noen ærlige vurderinger med studentenes egne ord.

Fikk toppkarakter

Jeg tok biologi 1 hos Kublakan utdanning, og fikk toppkarakter. Undervisningen er eksamensrettet, og veldig forståelig. Ola er utrolig dyktig lærer, og han er lett tilgengelig. Selve undervisningen er strukturert, engasjerende og lett å forstå med Ola som lærer. Jeg anbefaler Kublakan-undervisning på det sterkeste med tanke på innhold av undervisning og prisen.

Ibrahim (24) Oslo

God oppfølging i eksamensperioden

Jeg er veldig fornøyd med naturfagskurset og labkurset til KublaKan. God oppfølgning i eksamenperioden, tilgjengelig lærer og ikke minst kjempegode og oversiktlige ressurshefter, oppgaver og forelesningsvideoer som gjorde meg så godt forberedt som jeg kunne bli til eksamen. Prisene er også mye hyggeligere sammenlignet med konkurrentene.

Pia (22) Oslo

Fra 2 til 6 i norsk muntlig

Vil anbefale KublaKan Utdanning på det sterkeste. Jeg gikk fra 2 til 6 i norsk muntlig. Knall info som blir enkelt forklart, og undervisningen gir forståelse og dybde innen de forskjellige emnene. Jeg er veldig fornøyd.

Trym (26) Trøndelag

Skriv gjerne til oss hvis du har spørsmål

om undervisningen, eksamen eller andre ting.

[wpforms_selector form_id=”62935″ _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]