Vil du ha undervisning med lærer?

I tillegg til videolæreboken for norskfaget (som du er inne på nå), driver vi også nettskolen KublaKan Utdanning. Her får du undervisning og oppfølging i fag som norsk, matematikk, naturfag, kjemi og biologi, til en mye lavere pris enn hva slik undervisning pleier å koste.

Kursene på KublaKan Utdanning er en kombinasjonen av ferdiginnspilte forelesningsvideoer på nett og jevnlig live-undervisning gjennom hele skoleåret. Det gjør at du som student hos oss får 100% fleksibilitet til å studere når du vil, samtidig som du også får noen av landets mest erfarne lærere, som kjenner deg og følger deg opp.

Som elev kan du søke om stipend og lån fra Lånekassen. Under kan du se noen smakebiter fra kursene i ulike fag.

Tekst fra renessansen

Forelesning fra norskkurset

Brøkregning

Forelesning fra matematikk 1P

Kjemi 1 - Metaller

Forelesning fra kjemi 1

Biologi 1 - Nervesignaler

Forelesning fra biologi 1

Kortsvar om retorikk

Løsningsforslag til eksamensoppgave

Eksamen 1P

Gjennomgang av hele 1P-eksamen fra høsten 2022

Skriv til oss hvis du har spørsmål

om undervisningen, eksamen eller andre ting.

Dette sier elevene våre

KublaKan Utdanning startet opp i august 2023, men allerede etter ett semester har vi massevis av dyktige elever med fantastiske eksamensresultater.

Billigere og mer eksamensrettet enn andre privatistskoler

Kjøpte labkurs for kjemi 1 to dager før eksamen og lærte mer enn noen gang. De eksamensrelevante spørsmålene gjorde forberedelsene til eksamen mye enklere. Labkurset anbefales på det sterkeste. Det er billigere og mer eksamensrettet enn liknende kurs jeg har tatt hos andre privatskoler tidligere.

Thea (24) Trondheim

6 i kjemi 1

Fantastisk opplevelse med KublaKan Utdanning! Oppnådde ønsket karakter 6 i kjemi. Eksamensfokusert, støttende lærere og prisgunstig.

Victoria (26) Oslo

Utrolig dyktige lærere

KublaKan har utrolig dyktige lærere som har som mål å hjelpe deg med å lykkes i fagene. I tillegg er kursene veldig eksamensrettede, og man får utrolig god hjelp til alt man lurer på.

Rand (20) Oslo